Köp hundkläder online

Precis som människor blir hundar också blöta när det regnar och de kan frysa i vinterkyla. Kyla kan också utsätta trampdynorna för påfrestningar och de kan bli såriga av saltbekämpning mot halka. Därför måste du som hundägare investera i hundkläder till din hund. Inställningen till hundkläder har ändrats från något som har ansetts lite humoristiskt till något som faktiskt är nödvändigt för hundens välbefinnande. Läs mer här.

Kläder och skor till hundar

På zoo.se kan du hitta ett stort utbud av både hundkläder och skor som klarar alla väder. För att skydda din vän kan du köpa varma hundtäcken från märken som Hurtta, Paikka och Dogman. På zoo.se hittar du inga gangstermönstrade huvtröjor eller glittrande festkläder med fuskpäls utan här är det funktionella, praktiska och bekväma hundkläder som gäller. Den som känner för att klä hunden i festliga partykläder kan naturligtvis göra det. Som hundägare har du dock ett ansvar att se till att hunden har det bra under årets alla promenader, såväl i ösregn som i solsken. För riktigt varma sommardagar kan du som hundägare hitta en svalkande hundväst från Back On Track hos zoo.se.

Skydda hundens tassar

En del kanske tycker att det ser konstigt ut med en hund som har på sig vattentäta gummiskor, men faktum är att dessa skor fyller en viktig funktion. De är helt enkelt till för att skydda tassarna mot väta, isklumpar, kyla och salt. Zoo.se har marknadens bästa produkter från bland annat Non-Stop Dogwear och dessa skor finns i varianterna small, medium, large och xlarge. Om du har en liten hund med mindre tassar kan du köpa skor från Go Fresh Pet som även har xxsmall och xsmall bland de valbara storlekarna. Märket Trixe har dessutom skor med skaft och halkfria sulor som kan göra vinterpromenaderna mer bekväma för din hund.